Company

PG PLAST d.o.o. iz Škofje Loke je družinsko podjetje, ki se že od leta 1965 ukvarja z izdelavo zahtevnih orodij za brizganje plastičnih mas ter predelavo termoplastičnih mas vseh vrst, tako standardnih kot inženirskih. Velik poudarek je na razvoju novih izdelkov in orodij, pri čemer uporabljamo najsodobnejšo programsko in strojno opremo. Za vsa področja imamo pridobljen certifikat za vodenje kakovosti ISO 9001:2008.

Uspešno delujemo na področju gospodinjstva, osebne nege, električnih aparatov, plastičnih avtomobilskih delov, komunikacijske tehnologije, vodovodnih instalacij ter vseh vrst sestavnih delov, kjer imamo tudi velik del lastnih izdelkov.

Naše vidnejše reference so: Iskra mehanizmi, Philips, BSH, Bosch, Siemens, Danfoss Trata, LTH Castings, OMK, Margento, Perles, G-M&M, Black&Decker, De Walt, Würth, Telargo

Posredno pa preko kooperantov dobavljamo plastične dele za avtomobile tudi v podjetja: Mercedes, BMW in Kia Motors.

V podjetju stalno sledimo novostim na področju plastike in orodjarstva, ogromno vlagamo v izboljšanje proizvodnje, obiskujemo sejme ter se posvečamo izobraževanju zaposlenih. Naša vizija je tudi usmerjena v razvoj in izdelavo novih izdelkov ter vzdrževanje, izvajanje in nenehno izboljševanje vodenja kakovosti. Stalno se prilagajamo zahtevam kupcev in jim pomagamo pri reševanju še tako zahtevnih tehnoloških problemov.